Finanční příspěvek na zakoupení automatické pračky

Paní Martině jsem přispěli na autoatickou pračku.

 

Napsala nám:
"Ze dne na den,jsem se ocitla bez práce. Padla jsem vyčerpáním, vyhořením a únavou......S malou dcerou, sama, bez financí a musela jsem hledat nové bydlení.....Byly to hrozné časy, plné beznaděje. Hledala jsem pomoc. Na úřadech mi spíše házely klacky pod nohy a nic nešlo, nebylo možné.... až na jednu skvělou úřednici, která mi poradila, abych se podívala na organizaci Světýlko a případně se s nimi spojila....

Po zkušenostech s úřady a všemožného zamítání a odmítání, jsem se s nevírou, že by mi mohl někdo pomoci přeci jen obrátila na Světýlko.

Okamžitě se mi začala věnovat úžasná Žena a Člověk,P. Alena Uhde.

Byla moc příjemná a vstřícná. Okamžitě si mě vyslechla, poradila a nakonec mě neuvěřitelně pomohla! Jak finančními dary, díky kterým jsem mohla začít bydlet, tak svojí laskavostí, radami a lidskostí, díky kterým jsem poznala, že někomu na mě záleží a chce mi pomoci. Pomohla mi ne jednou a to i s tím, abych mohla udělat krásné Vánoce mě a mé dceři.

Nikdy bych nevěřila, že mi takhle může pomoci,, nějaká,, nadace. Moc děkuji nadaci Světýlko za to, že existuje,pomáhá,má úžasné členy, kteří se snaží ze všech sil pomoci. Vždy vyslechne a podpoří k víře, že je vždy nějaká pomoc. Zejména chci poděkovat P. Alence Uhde, která mi vždy láskyplně pomohla a podpořila mě. Děkuji a také děkuji Světýlku.

Věřím, že jednou, až se postavím plně na nohy, jim budu moci také pomoct nějakým gestem, kterým Světýlko zase postaví na nohy toho, kdo to bude potřebovat........

Z celého srdce děkuji SVĚTÝLKO!"

 



Rozpočet:
2 500 Kč
Hlavní partner projektu:
Financováno z veřejné sbírky

Zpět

Obědy pro školáky Obědy pro babičky a dědečky Charitativní aukce Besedy zaměřené na primární protidrogovou prevenci

STAŇTE SE FANOUŠKEM